Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Zaloguj się

Regulamin Klauzula informacyjna

Klauzula informacyjna

 

W związku z tym, że od 25 maja 2018 r. przy przetwarzaniu danych osobowych należy stosować przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i ich swobodnym przepływem informujemy:

 

Kto jest administratorem Państwa danych osobowych?

Administratorem Państwa danych osobowych jest firma A.K Technolak Adam Kuc

Zarejestrowana pod adresem 32-410 Dobczyce, Kornatka 175 Nip 6811010432

Siedziba Firmy jest pod adresem: 32-415 Raciechowice 299

 

Z kim możecie się Państwo skontaktować w sprawie przetwarzania danych osobowych?

Osobą kontaktową w sprawie Państwa danych osobowych jest Inspektor Ochrony Danych.

dane do kontaktu:

adres e-mail: technolak@poczta.fm

telefonicznie: 602633681

pisemnie: pod adresem AK Technolak Adam Kuc,  32-415 Raciechowice 299

osobiście: w siedzibie Firmy

 

Jaki jest cel przetwarzania Państwa danych osobowych i ich podstawa prawna?

Dane przetwarzane są w celu wykonywania łączących nas z Państwem umów lub w celu marketingu bezpośredniego dotyczącego produktów i usług Administratora w wypadku wyrażenia stosownych zgód, zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

 

Jak długo będziemy przetwarzać Państwa dane?

Dane będą przetwarzane do czasu odwołania wyrażonej przez Państwa zgody lub na czas wykonania łączącej nas z Państwem umowy i spełnienia obowiązków wynikających z przepisów prawa. Do celów podatkowych przez okres 6 lat.

 

Mają Państwo następujące prawa wynikające z RODO

- prawo dostępu do danych, w tym prawo do uzyskania kopii tych danych

- prawo do sprostowania (poprawiania) danych osobowych – w przypadku gdy dane są nieprawidłowe lub niekompletne

- prawo usunięcia danych osobowych – w przypadku gdy dane nie są już niezbędne

- prawo ograniczenia przetwarzania danych osobowych

- prawo do przenoszenia danych – w przypadku gdy przetwarzanie odbywa się na podstawie umowy

- prawo wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych jeśli uważają Państwo, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy prawa

 

 

 

Regulamin technolak.com.pl

Sklep internetowy Shoper.pl